CALL US
+31 (0) 313 844 978
E-MAIL
info@ralphklaassen.nl
LOCATION
Ooipoortstraat 25 6981DS, Doesburg

Matras op maat

Naast matrassen en boxspring’s voor uw slaapkamer zijn wij ook leverancier van caravan/camper matrassen met een aparte afwijking ook wel Franse matrassen genoemd. Om het u nog iets makkelijker te maken hanteren wij 1 vaste prijs per matraskern.

Matras Classic

349
De classic is het meest voorkomende matras als het gaat over matrassen op maat. We praten over een goede volledige kern koudschuim HR55 wat goed ventileert. De reden dat dit het meest voorkomende matras is komt door de prijs kwaliteit verhouding . een fijn matras voor een leuke prijs. Hoogte van het matras is circa 15 cm. Het matras wordt geleverd in een afritsbare antibacteriële hoes.

Matras Medio Nasa

449
De Medio Nasa is een volledige kern koudschuim HR60 met traagschuim deze combinatie zorgt ervoor dat u echt het gevoel krijgt van comfort hoe comfort moet zijn. Doordat het traagschuim zich naar de contouren van het lichaam vormt, voelt het bijna vloeibaar aan. Uw lichaam wordt daarom goed ondersteund zonder drukpunten. Door de volledige kern heeft u ook veel minder last van kuilvorming. Kortom een echte aanrader voor optimaal slaapplezier. Het matras wordt geleverd in een afritsbare antibacteriële hoes.

Matras Medio Natura

469
De Medio Natura is een volledige kern koudschuim HR60 afgewerkt met natuurlatex. Tijdens het slapen wordt het lichaam goed ondersteunt met de juiste tegendruk. Latex zou een 15% warmer aanvoelen als een ander matras maar niet te min een veel verkocht matras. Doordat het latex matras over de gehele oppervlakte dezelfde eigenschappen heeft, is het matras geschikt voor koppels, aangezien je vrijwel geen beweging voelt wanneer uw partner zich omdraait. Het matras wordt geleverd in een afritsbare antibacteriële hoes.
100 %

Gratis bezorging

100 %

Nederlands fabricaat

100 %

Standaard maten binnen 48 uur geleverd